top of page
Optiek Bosteels

Optiek Bosteels

Sinds 1968 dé speciaalzaak voor zicht en gehoor!

Optiek Bosteels: een klare kijk

Het beste voor uw ogen

Hebt u een probleem met uw ogen, alleen bij het lezen of de hele dag door? Hoort u niet zo goed meer als vroeger? Wilt u overschakelen op lenzen of hebt u een nieuwe zonnebril nodig?
Een verminderd of verstoord zicht kan leiden tot hoofdpijn, misverstanden en zelfs ongevallen. En een bril die niet meer bij u past ... voor frustratie telkens u in de spiegel kijkt.

Wacht niet: kom langs bij Optiek Bosteels. Wij hebben de expertise en het materiaal om te onderzoeken hoe het gaat met uw ogen. U krijgt de geknipte hulpmiddelen waardoor u weer voor lange tijd klaar kijkt.

Specialisatie lenzen

Kiest u voor lenzen? Dan hebt u bij ons de grootst mogelijke keuze. U krijgt alle informatie over mogelijkheden en onderhoud. Op basis van gegevens over kromming en correctie, en uw voorkeur naar gebruik en uitzicht, krijgt u de geknipte lens voor uw ogen.

Vergeet uw oren niet

Hoort u niet zo goed meer als vroeger? Blijf dan niet bij de pakken zitten. Samen doen we er iets aan. We onderzoeken uw probleem. En voor u het weet, hoort u weer alles en iedereen. De hoorapparaten van Lapperre worden elke dag beter en zijn vaak nauwelijks zichtbaar.

Klaar kijken en luisteren? Optiek Bosteels!

bottom of page