top of page
Optiek Bosteels

Optiek Bosteels

Sinds 1968 dé speciaalzaak voor zicht en gehoor!

Hoorapparaten en gehoorbescherming bij Optiek Bosteels

Hoortoestel voor meer levenskwaliteit

Optiek Bosteels biedt digitale hoortoestellen van het toonaangevende merk Lapperre aan, volledig aangepast aan uw behoefte en levensstijl. Ze versterken de specifieke frequenties waarmee u het moeilijk hebt. En de ruis van achtergrondgeluid? Die blijft even onopvallend.

Discreet en klein hoorapparaat

Voor uw uitstraling lijkt een hoortoestel u niet meteen een aanwinst. Laat die angst uw levenskwaliteit niet in de weg staan! De apparaten van Lapperre zijn zo ontworpen dat u ze nauwelijks ziet. Klein, discreet en in verschillende kleuren naargelang uw haar- of huidtype. Optiek Bosteels helpt u kiezen.

Gepaste gehoorbescherming

U houdt van uitgaan, concerten en festivals. Maar die piep of suizing in uw oren achteraf zijn er te veel aan. Optiek Bosteels heeft de oplossing: subtiele gehoorbescherming. De muziek blijft goed hoorbaar en u voert aangename gesprekken. Tegelijk vermijdt u gehoorschade of -verlies.
Bent u een doe-het-zelver of werkt u in een lawaaierige omgeving? Ook daarvoor biedt Optiek Bosteels aangepaste gehoorbescherming. Uw oren moeten nog een leven mee!

Hoorapparaten of gehoorbescherming voor uw specifieke behoeften? Ga langs bij Optiek Bosteels!

bottom of page